Over ons

De Paauw Automotive

Kwaliteit occasions voor een goede prijs!

Waarom een nieuwe auto kopen als een goede kwaliteit occasion nog vele jaren mee kan? Alleen wat is goed? Wat is een eerlijke prijs? En hoe kom ik door die rijen zoekresultaten bij de bekende auto verkoopsites?

De Paauw Automotive is opgestart in 2021 en wij zijn experts in het vinden van goede kwaliteit occasions die perfect passen bij de wensen van onze klant.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie, maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk. Daardoor kopen wij de occasions in bij betrouwbare dealers tegen een eerlijke prijs.

Liever een auto uit het buitenland? Geen probleem! Alle kennis is in huis om uw favoriete model te importeren naar Nederland. 

kwaliteit occasion
Waarom kies je voor ons?

Meer dan 30 jaar ervaring binnen de autobranche

Kwaliteit

Service

Expertise

De perfecte garantie voor uw auto

Samenwerking Autogarantie.nl

De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier!
Wil jij zonder zorgen genieten van je nieuwe auto? Dat kan met een passende garantie. In samenwerking met Autogarantie.nl bieden wij verschillende mogelijkheden voor garantie aan. We snappen dat niet iedere auto hetzelfde is. Daarom zijn de garanties van Autogarantie.nl gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto. Kies voor een garantie die past bij jouw auto:

  • Instap – de meest gekozen garantie voor auto’s niet ouder dan 12 jaar en met minder dan 200.000 km.
  • Uitgebreid (inclusief pechhulp binnen Nederland) – de meest gekozen garantie voor auto’s tot 8 jaar en 150.000 km.

 

Defect? Meld je claim eenvoudig online
Autogarantie.nl is een digitale garantiedienstverlener. Dat betekent dat je je claims eenvoudig en snel kunt indienen via Mijn.Autogarantie.nl. Ook handig: door het uitgebreide reparatienetwerk is er altijd een Autogarantie.nl Netwerkgarage bij jou in de buurt. Zo heb je garantie in heel Nederland én in grote delen van Europa.

Autogarantie.nl is een handelsnaam van Autotrust B.V.

Bel ons

(+31) 0182-742835
(+31) 06-20185405

Mail ons

info@depaauwautomotive.nl

Onze locatie

Achterwetering 12, Schoonhoven

Openingstijden

Ma - Vr van 08.00 - 17.00

Copyright © 2021 De Paauw Automotive

Webdesign Li-Z & MvDICTProjects